Cosul meu
Contul meu.

Modalitati de plata

Card bancar

Plata online cu cardul

Pentru a-ți ușura plata online cu cardul poți să-l salvezi direct din contul tău de client ARTA LEMNULUI sau la oricare dintre cumpăraturile tale.

Cum plătesc online?

-> Dacă ai cardul salvat in contul ARTA LEMNULUI, e cel mai simplu: selectează-l din metodele de plată disponibile și apasă butonul Trimite comanda. Plata se efectuează automat.

-> Dacă ai un card pe care încă nu l-ai salvat în contul tău ARTA LEMNULUI, selectează metoda de plată Card de credit sau de debit, opțiunea Card nou, apasă butonul Trimite comanda, completează datele cardului tău în noua fereastră PayU si apasa butonul Plătește.

Tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului tău ARTA LEMNULUI. În cazul în care plata nu se confirmă, vei primi un mesaj de reîncercare. Dacă alegi să salvezi cardul, la urmatoarea comanda îl vei putea selecta fără a mai fi nevoie să introduci toate datele.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă moneda decat RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul PayU. ARTA LEMNULUI nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul tău.

Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare.

Ordin de plată OP

Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de ARTA LEMNULUI pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.

Livrarea produselor se face după confirmarea plații proformei emise în contul specificat în document.

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate și o împuternicire din partea firmei.

Detalii plată OP bancar:

Beneficiar: S.C. Arta Lemnului S.A.

C.I.F.  RO 6484309
Cont IBAN Beneficiar: RO11 RNCB 0208009966120001
Banca Beneficiarului: BCR, Agenția Câmpina

Detalii de plată: Număr factură (cu Art**)

Produse noi